Bouwbedrijf

Om de laagste inschrijving te verzorgen, wordt wel eens op de inrichting bezuinigd. Goedkoop kan dan duurkoop worden. Wij hebben hier helaas nogal wat voorbeelden van gezien.

Hergebruik van kleedkamerbanken en hakenprofielen, die na een schuur- en verfbeurt weer worden opgehangen. Zelden voldoen zij dan nog aan de laatste eisen van bonden of wetgever.

Wij kunnen u voor uitvoering een helder beeld geven van de afmetingen en uitvoeringen van de verschillende systemen.

Holland Sport Systems kan u deze gegevens beschikbaar stellen. Denk aan afmetingen en uitvoering van kleedkamerbanken, lockers, kluisjes en tassenrekken.

Wij adviseren en ondersteunen u met raad en daad. Wij werken met AutoCAD en stellen u graag onze expertise beschikbaar. We kunnen aan u, uit naam van u of rechtstreeks aan uw opdrachtgever leveren en monteren.

Maar ook voor uw eigen monteurs kunnen onze lockers een goede oplossing bieden: persoonlijke gereedschappen, projectgebonden materialen en projectdocumentatie kan voor iedere monteur apart in een locker worden opgeborgen. Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden.

Kijkt u vooral rustig rond op onze site en laat u verrassen door de diversiteit van ons assortiment.
Klik links op een menu-item of maak uw keuze op bovenstaande tabbladen.

Voor meer info of een offerte, mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.