Doelen

Holland Sport Systems levert voetbaldoelen van het fabricaat RAS – Veenendaal.
De doelen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en worden geleverd door een ervaren partij.Voetbaldoel

 

Verplaatsbaar aluminium  voetbaldoel  vervaardigd uit een profiel met een doorsnede van 118,5 mm waarin nethaken bevestigd kunnen worden. Door de bodemdiepte van 2 meter wordt grote stabiliteit bereikt.

Jeugdvoetbaldoel

 

Verplaatsbare jeugdvoetbaldoelen met bodemraam worden gekenmerkt door de grote stabiliteit en veiligheid. Netdiepte boven 80 cm, onder 120 cm.

Jeugdvoetbaldoel

 

 

Verplaatsbaar aluminium jeugdvoetbaldoel vervaardigd uit een profiel met een doorsnede van 118.5 mm. Het bodemraam heeft een diepte van 1,5 meter en een verplaatsbare verbindingsbuis voor verschillende netdieptes.

 

Hockeydoel

De hockeydoelen zijn geheel uitgevoerd in aluminium, voldoen aan de FIH-norm, en worden in geleverd met wit doelframe. Een goede verbinding van zijkant en bovenlat wordt gewaarborgd door de 8-voudige geboutte speciale verbinding. De achterplank is samengesteld uit aluminium profielen met een totale hoogte van 46 cm, deze achterplank wordt verend bevestigd aan de zijkant. Elk doel is voorzien van een bodemverankering. Zij- en achterschot worden geleverd in een donkere kleur, of voorzien van met rubber bekleding aan de binnenzijde.

Holland Sport Systems levert vele soorten doelen,
als u vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen!