Dug-outsDug-out gebogen model 'basic'


Niet alleen bij het omkleden hebben spelers behoefte aan gemak en comfort, tijdens de wedstrijd willen zij dat natuurlijk ook.
Holland Sport Systems heeft daarom ook dug-outs toegevoegd aan haar assortiment.

Door het aluminium frame en slag- en breukvast policarbonaat glas zijn de dug-outs erg duurzaam en robuust. De dug-outs worden volledig gelast aangeleverd en zijn eenvoudig te plaatsen. Eventueel kunnen de dug-outs door ons worden geplaatst.

De dug-outs zijn in zo veel verschillende uitvoeringen beschikbaar dat er haast altijd wel een dug-out bij zit waar uw accommodatie naar op zoek is.

U kunt kiezen uit het gebogen model, het gebogen model ‘basic’ en het vierkante model.
Deze modellen zijn verkrijgbaar met houten zitbank en rugleuning, een aluminium met rubber bekleedde zitbank en aluminium rugleuning of kunststof stoelen (waarbij u kunt kiezen uit vele kleuren).
Dug-out gebogen model
Het gebogen model is 192 cm hoog en 90 cm breed, waarbij de zijkanten zijn voorzien van diagonale profielen. Het regenwater wordt, door de openstaande rand aan de voorzijde van de dug-out, via de zijkant van de dug-out weggevoerd.

Het gebogen model ‘basic’ is 192 cm hoog en 90 of 130 cm breed, waarbij de zijkanten zijn voorzien van horizontale profielen. Tevens is de achterwand voorzien van semi-transparant policarbonaat.

Het vierkante model is 150 of 180 cm hoog en 80 cm breed.

Dug-out vierkante modelAlle modellen zijn verkrijgbaar in de volgende lengtes:
- 300 cm (voor ca. 5-6 personen)
- 400 cm (voor ca. 7-8 personen)
- 500 cm (voor ca. 9-10 personen)
- 600 cm (voor ca. 11-12 personen)
- 700 cm (voor ca. 13-14 personen)
- 900 cm (voor ca. 15-16 personen)
- 1200 cm (voor ca. 19-20 personen)

Indien u vragen heeft over de dug-outs,
kunt u deze gerust stellen.