Ballenlockers, Type M en Type G+

Veel verenigingen kampen met het probleem dat de dure, vaak gesponsorde trainingsballen verdwijnen, beschimmelen of simpelweg gestolen worden. ‘Even lenen van het andere team…’, is een veel gehoorde zin binnen voetbalverenigingen. Holland Sport Systems heeft hiervoor de Ballenlocker type G+ liggendballenlocker type GS-Eurolocker ontwikkelt.

De ballenlocker is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, de gaasuitvoering met grote deuren (type G+ liggend) en de meest toegepaste uitvoering met kleine deuren (type M). Opgebouwd uit gaaspanelen of een sendzimir verzinkte kast, voorzien van 2 of 4 gecoate gaasdeuren (lichtgrijs). De deuren worden gesloten met een hangslot (in verschillende uitvoeringen leverbaar, uiteraard met hoofdsleutel voor de beheerder). Iedere trainer zijn eigen slot (en eigen verantwoording!).
 

Door de gaaswanden blijven de ballen goed geventileerd opgeslagen en kan iedereen zien wat er in de lockers ligt. De lockers zijn toepasbaar in ruimten van 230 tot 250 cm hoog en kunnen op wens aan de bouwkundige muren worden gemonteerd. Lockers type M kunnen wij voor u in containers plaatsen. De containers kunnen worden gehuurd of gekocht, door u zelf of door ons geregeld. 

Ballenlocker type M


Normaliter is het vak (type G+ liggend: 120x60x60 cm, BxDxH; type M-1000: 100x60x45 cm, DxBxH) goed voor zo'n 20 resp. 16 ballen maat 5. De inbouwhoogte van type G+ is maximaal 245 cm (4-deuren hoog), terwijl type M-1000 en M-1300 met 225 cm genoegen nemen. Neem voor de inbouwmaten contact op met onze adviseurs (zie Tabblad 'informatie').


Het zware kokerprofiel (30x30 mm) geeft in combinatie met de 3 mm dikke draadmat een robuuste maar vooral strakke aanblik. Hufterproof! Door de standaardisatie is de locker zeer snel te monteren en uit voorraad leverbaar. Een wereld van verschil met de zelfbouwhokken van spaanplaat of betonijzer…. Uw kostbare vrijwilligerstijd kan elders benut worden.