Tassenlockers, Type G+ en Type M
 

Veel hockeyverenigingen kampen met het probleem dat de dure, vaak gesponsorde keeperuitrustingen geheel of gedeeltelijk verdwijnen, beschimmelen of simpelweg gestolen worden. ‘Even een legguard of een klompje lenen van het andere team…’, is een veel gehoorde zin binnen hockeyverenigingen. Maar ook het ‘zeulen’ met de grote tassen tussen club en huis wordt niet als echt prettig ervaren.
Holland Sport Systems heeft hiervoor de tassenlocker type GS-Eurolocker ontwikkelt.

Tassenlocker type G+ liggend
De tassenlocker is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, de gaasuitvoering met grote deuren (type G+ liggend) en de meest toegepaste uitvoering, de tassenlocker met 'kleine' deuren (type M).
Opgebouwd uit zware gaaspanelen of een sendzimir verzinkte kast, voorzien van 2 of 4 zelfsluitende gecoate gaasdeuren (lichtgrijs). De deuren worden gesloten met een hangslot (in verschillende uitvoeringen leverbaar, uiteraard met hoofdsleutel voor de beheerder).
Iedere keeper zijn eigen slot (en eigen verantwoording!).
Tassenlocker type M
 

Door de gaaswanden blijven de tassen goed geventileerd opgeslagen en kan iedereen zien wat er in de lockers ligt. De lockers zijn toepasbaar in ruimtes tot van 230-250 cm hoog en kunnen op wens aan de bouwkundige muren worden gemonteerd. Ook kunnen wij de lockers voor u in containers plaatsen. De containers kunnen worden gehuurd of gekocht. U regelt dit zelf of Holland Sport Systems zorgt hiervoor. Overbrugging tot de oplevering van uw nieuwbouw is dan zeer goed mogelijk!! De afmeting per locker varieert per type. Normaliter is het vak (type G+ liggend: 120x60x60 cm, BxDxH; type M-1000: 100x60x45 cm, DxBxH; type M-1300: 130x60x45 cm, DxBxH) goed voor zelfs de grootste junioren- of seniorentassen. De inbouwhoogte van type G+ is maximaal 245 cm (4-deuren hoog), terwijl type M-1000 en M-1300 met 225 cm genoegen nemen. Neem voor de inbouwmaten contact op met onze adviseurs (zie Tabblad 'informatie').


Tassenlocker type M-1300
Het zware kokerprofiel (30x30 mm) geeft in combinatie met de 3 mm dikke draadmat een robuuste maar vooral strakke aanblik. En bovenal: hufterproof! Door de standaardisatie is de locker zeer snel te monteren en uit voorraad leverbaar. Een wereld van verschil met de zelfbouwhokken van spaanplaat of betonijzer….
Uw kostbare vrijwilligerstijd kan elders benut worden.