KluisjesKluisje

Voor de opslag van ‘kleine’ kostbaarheden kan Holland Sport Systems gesloten kluisjes leveren. Afsluitbaar met cilindersloten of (flexibele) codesloten. Deze kluisjes zijn te leveren in verschillende afmetingen, al dan niet geplaatst op een sokkel en gemonteerd aan de muur. Geen problemen meer met portemonnees, sleutels en telefoons achter de bar.
Wij kunnen de kluisjes optioneel in uw clubkleuren leveren. Afmetingen: 180 of 90 x 35 x 50 cm (HxBxD).

Ook te leveren in 30 of 40 cm brede uitvoering.

Op veel scholen en opleidingsinstituten zijn ze niet meer weg te denken: de leerlingenkluisjes.
Ook openbare ruimten en bibliotheken zijn er mee uitgevoerd: materiaalkluisjes.
Maar iedere conciërge of facilitair manager weet dat er een groot verschil in kwaliteit is.
De kluisjes van Holland Sport Systems Kluisjekenmerken zich door een perfecte afwerking.
De standaarduitvoering is altijd voorzien van de gepatenteerde dubbele, doorlopende scharnierpen. Hierdoor wordt het risico van openbreken middels een schroevendraaier verminderd. Ook het ‘doorduwen’ bij het openen stuit hierdoor op weerstand. In de ‘Wave’-uitvoering is de deur extra robuust uitgevoerd en blijft deze ook onder zware omstandigheden in goede staat.

Schuine kappen, sokkels of pootstellen completeren het ontwerp, zodat een strakke, onderhoudsvriendelijke en vooral nette garderoberuimte ontstaat.


Doordat alle RAL kleuren kunnen worden toe gepast, sluit ons systeem naadloos aan op de inrichting van uw gebouw.

Vele sluitsystemen zijn beschikbaar: cilindersot, hangslotsluiting, codesloten, magneetkaarten, munt- en pandsloten. Laat u vrijblijvend informeren over de voor- en nadelen van der verschillende systemen voor uw specifieke toepassing.Telefoonkluisje

Naast de grotere kluisjes hebben wij ook ‘telefoonkluisjes’ in het assortiment. Deze lockers, type MINI-Guard, hebben vakken van ca. 20 cm diep, 23 cm breed en 9 cm hoog. Perfect geschikt voor de opslag van sleutels, telefoon, portemonnee en portefeuille. Door middel van een codeslot, kan iedere gebruiker zelf een unieke code invoeren. Stevige verankering aan de muur zorgt voor een veilige opslag, zonder zorgen voor de beheerder.
Ook standaard cilindersloten kunnen hierin worden toegepast.
Sportaccommodaties, verenigingen, openbare gebouwen en dergelijke bieden hiermee veilige opberglocaties voor eigendommen van bezoekers.