Teamlockers

Wie herkent nieTeamlocker T-2t de aanblik van een overvolle kleedkamer, vol met kleren, schoenen en tassen. Door gebruik van de teamlocker is de capaciteit van een kleedruimte te vergroten en zijn materialen diefstalveilig opgeborgen. Het gebruik van teamlockers wordt door de KNVB geadviseerd.


Het principe van de teamlocker is simpel. Als de spelers zich hebben omgekleed, worden hun tassen (met spullen) opgeborgen in een teamlocker.
De kleedruimte is dan weer vrij voor een volgend team. Ook dit team krijgt de beschikking over een teamlocker voor de tassen. De lockers kunnen worden afgesloten met hangsloten of een elektronisch codeslot.


TeamlockerDe teamlocker is opgebouwd uit een zwaar sendzimir verzinkte kast, voorzien van twee of vier zelfsluitende gecoate gaasdeuren (lichtgrijs). Bij de versie met vier deuren, worden twee van de deuren met een valpen vastgezet in het deurframe. Hierdoor kunnen de compartimenten niet worden opengetrokken als hij in gebruik is. De zij- en achterwanden van de teamlocker zijn gesloten (1 mm dik staal). Per compartiment zijn 2 verzinkte legborden toegepast die elk tot wel 230 kg kunnen dragen (standaard 150 kg). De deurdrangers zijn in de deuren opgenomen, waardoor vernieling erg lastig is. De deuren hebben zware scharnieren die eenvoudig te vervangen zijn. De locker kan desgewenst aan de muur gemonteerd worden. Netto-afmeting: 220 x 60 (of 80) x 130 cm (HxDxB).