Nieuws

Holland Sport Systems verruild Amerongen voor Veenendaal

Vanaf 7 maart 2016 is Holland Sport Systems gevestigd op de Stortkstraat 1C in Veenendaal. Op industrieterrein Compagnie heeft HSS een mooi kantoor met magazijn betrokken. Vanaf deze locatie kunnen wij onze klanten nog beter bedienen en bereiken. Bovendien kunnen wij u in onze bescheiden showroom het assortiment tonen.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek.

Nog meer teamlockers bij voetbalverenigingen

Bij vv Oosterhout, op het prachtige nieuwe complex De Contreie, zijn onlangs door Holland Sport Systems teamlockers geplaatst. De in zwart gecoate lockers zorgen steeds weer voor opgeruimde kleedkamers. Ook TSC in Oosterhout krijgt in de zomer teamlockers van Holland Sport Systems.

ESA - Rijkerswoerd neemt teamlockers in gebruik

De capaciteit van de kleedkamers van ESA-Rijkerswoerd in Arnhem is sinds half oktober fors toegenomen. Niet door extra banken, maar door het plaatsen van teamlockers van Holland Sport Systems. Een goede planning en de eenvoudig bediening van de elektronische codesloten op de lockers, zorgt steeds weer voor een opgeruimde kleedkamer. Deze 'lege' kleedkamer is dan weer beschikbaar voor een ander team. Beheerder en bestuur van EStellingen in keukenopslag HC NieuwkoopSA is tevreden met deze oplossingen.

Hockeyclub Nieuwkoop neemt nieuwe accommodatie igebruik 

Hockeyclub Nieuwkoop heeft onlangs haar compleet nieuwe accommodatie in gebruik genomen. Holland Sport Systems is door het bestuur en de bouwcommissie geselecteert om de tassenlockers, kleedkamerinrichting en de stellingen voor de magazijnen te leveren. Zowel Holland Sport Systems (hoe kan het ook anders!) als het verenigingsbestuur zijn erg tevreden over het resultaat.

Holland Sport Systems en Vitesse

Holland Sport Systems is uitgekozen door Vitesse om de ballenlockers, ballenrekken, materiaalkasten,schoenenrekken te leveren op het nieuwe Sportcomplex van Vitesse op Papendal!
Er mag gerust gezegd worden dat we daar trots op zijn!

 

Hockeyclub Houten betrekt nieuwe accommodatie.

Hockeyclub Houten en Gemeente Houten hebben Holland Sport Systems geselecteert om de tassenlockers, trainerslockers en kleedkamerinrichting te leveren. Prijs en kwaliteit kwamen overeen met het verwachtingspatroon van zowel gemeente als verenigingsbestuur. Na de winterstop kunnen de leden optimaal gebruik maken van de nieuwe accommodatie.

Drie honkbalclubs nemen GS-Eurolockers type M in gebruik

Naast  DSS uit Haarlem en ZBSV Birds uit Zoetermeer heeft ook Storks uit Den Haag gekozen voor de materiaallockers van Holland Sport Systems. Helmen, ballen en knuppels worden niet meer door andere teams geleend: ze liggen veilig opgeborgen in de eigen locker. De keuze voor de Eurolocker geeft maar weer eens aan hoe breed inzetbaar dit product is.

BSC ’68 uit Benthuizen kiest voor inrichting van Holland Sport Systems

Tribune BSCJaren heeft voetbalclub BSC ’68 uit Benthuizen moeten wachten op hun nieuwe locatie. Vanaf de start van het komende seizoen 2012/2013 kunnen de leden op ‘Ons Nieuwe Erf’ terecht.
Vijf velden, een parkeerplaats en een hagelnieuw clubhuis bieden een basis voor de toekomst.
Voor de inrichting van de kleedkamers en materiaalruimten heeft BSC Holland Sport Systems uit Amerongen in de arm genomen.
De opslag van trainingsballen en kleding is compleet verzorgd. Onder de tribune, waarvoor HSS de stoeltjes leverde, staan bijna 70 gaaslockers met codehangsloten.

Bovendien voorzag Holland Sport Systems, de specialist in sportaccommodatie inrichting, alle veertien kleedkamers van banken en garderobehaken.

De ruim 70 lockers zorgen voor een veilige en overzichtelijke opslag van de trainingsballen. In het verleden lagen deze min of meer vrij toegankelijk in dichte compartimenten. Hierdoor ontstond schimmelvorming. Daarnaast werden de ballen nogal eens ‘geleend’ door andere teams. Per locker kunnen ca. 20 ballen zonder problemen worden opgeborgen. Door de (sterke) gaaspanelen is de doorluchting perfect.

Het doordachte ontwerp zorgt er bovendien voor dat e.e.a. snel gemonteerd kan worden en er zeer strak uitziet. De codesloten met zelfinstelbare code hebben een eind gemaakt aan het kostbare en tijdrovende sleutelbeheer! De lockers en sloten zijn uit voorraad leverbaar.


Golfclub Rozenstein in Wassenaar neemt golflockers met takelsysteem in gebruik

Eind september 2010 hebben de leden van Golfclub Rozenstein hun nieuwe lockerloods in gebruik genomen. Bijna 400 lockers heeft Holland Sport Systems hier geleverd waarvan de helft voorzien is van een ingenieus takelsysteem. Door gebruik te maken van katrollen en een schuifrail kunnen de leden de tassen zeer eenvoudig en met weinig krachtsinspanning in en uit hun locker takelen.