Ballenlockers


Algemene informatie ballenlockers:

Veel verenigingen kampen met het probleem dat de dure, vaak gesponsorde trainingsballen verdwijnen, beschimmelen of simpelweg gestolen worden. ‘Even lenen van het andere team…’, is een veel gehoorde zin binnen voetbalverenigingen. Holland Sport Systems heeft hiervoor de ballenlocker ontwikkeld.

 

De ballenlocker is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, de uitvoering met grote deuren (type F) en de meest toegepaste uitvoering met kleine deuren (type M). Opgebouwd uit gaaspanelen of een sendzimir verzinkte kast, voorzien van 4 gecoate gaasdeuren (lichtgrijs). De deuren worden gesloten met een hangslot (in verschillende uitvoeringen leverbaar, uiteraard met hoofdsleutel voor de beheerder). Iedere trainer zijn eigen slot en daarmee dus eigen verantwoording!
  

Door de gaaswanden blijven de ballen goed geventileerd opgeslagen en kan iedereen zien wat er in de lockers ligt. De lockers kunnen op wens aan de bouwkundige muren worden gemonteerd. Mocht er geen ruimte zijn binnen de accommodatie, dan kunnen de lockers ook in een zeecontainer worden geplaatst. Deze containers kunt u huren of kopen.

 

Afmetingen ballenlockers:

Ballenlocker Type M

637 x 750 x 2200 mm (breedte x diepte x hoogte)

637 x 1000 x 2200 mm (breedte x diepte x hoogte)

 

Ballenlocker Type F

1000 x 637 x 2200 mm (breedte x diepte x hoogte)

1300 x 637 x 2200 mm (breedte x diepte x hoogte)

 

Neem voor de exacte inbouwmaten contact op met onze adviseurs,

klik hier of bel 0343 - 461 199

 Ballenlocker Type M

Ballenlocker Type F