Tassenlockers


Tassenlockers Type M

PRIJS OP AANVRAAG

Tassenlocker Type F

PRIJS OP AANVRAAGAlgemene informatie Tassenlockers:

Veel hockeyverenigingen kampen met het probleem dat de dure, vaak gesponsorde keeperuitrustingen geheel of gedeeltelijk verdwijnen, beschimmelen of simpelweg gestolen worden. ‘Even een leg-guard of een klompje lenen van het andere team…’, is een veel gehoorde zin binnen hockeyverenigingen. Maar ook het ‘zeulen’ met de grote tassen tussen club en huis wordt niet als echt prettig ervaren. Holland Sport Systems heeft hiervoor als oplossing de tassenlocker ontwikkeld. 

 

De tassenlocker is net als de ballenlocker verkrijgbaar in twee uitvoeringen, de uitvoering met grotere deuren (Type F) en de meest toegepaste uitvoering, de tassenlocker met 'kleine' deuren (type M). Opgebouwd uit een sendzimir verzinkte kast, voorzien van 4 zelfsluitende gecoate gaasdeuren (lichtgrijs). De deuren kunnen afgesloten worden met een hangslot welke ook weer in verschillende uitvoeringen leverbaar zijn, uiteraard met hoofdsleutel voor de beheerder. Iedere keeper zijn eigen slot en eigen verantwoording!

Door de gaaswanden blijven de ballen goed geventileerd opgeslagen en kan iedereen zien wat er in de lockers ligt. De lockers zijn 2200mm hoog en kunnen op wens aan de bouwkundige muren worden gemonteerd. Mocht er geen ruimte zijn binnen de accommodatie, dan kunnen de lockers ook in een zeecontainer worden geplaatst. Deze containers kunt u huren of kopen.

 

Afmetingen tassenlockers:

Tassenlocker Type M

637 x 1000 x 2200 mm (breedte x diepte x hoogte)

637 x 1300 x 2200 mm (breedte x diepte x hoogte)

 

Tassenlocker Type F

1000 x 637 x 2200 mm (breedte x diepte x hoogte)

1300 x 637 x 2200 mm (breedte x diepte x hoogte)

 

Neem voor de exacte inbouwmaten contact op met onze adviseurs, klik hier of bel 0343 - 461 199

 Klik hier voor meer projectfoto's van tassenlockers die wij hebben geleverd.