Tribunestoelen


Holland Sport Systems heeft een groot assortiment met tribunestoelen en tribune elementen. Met de vele verschillende types en uitvoeringen van de stoelen en elementen hebben wij voor iedereen een geschikte en mooie oplossing. 

 

De tribunestoelen zijn optioneel in brandvertragende uitvoering te verkrijgen (M4) neem contact op voor meer informatie.


Tribunestoel HSS-C

Algemene informatie HSS-C:

 

Stadionestoel HSS-C  met een hoge dubbelwandige rugleuning voor conventionele tribunes.
De stoel heeft een glanzend oppervlak en is gemakkelijk te reinigen. De stoel is rondom afgesloten ter voorkoming van vuil aan binnen-/onderzijde. De stoel wordt gemonteerd middels twee schroefgaten, deze zijn voorzien van afdekkappen. 
De stoel is voorzien van een centrale waterafvoer.

 

Afmetingen HSS-C:

Hoogte rugleuning: 134 mm
Diepte zitting: 370 mm

Breedte: 445 mm

Tribunestoel HSS-M

Algemene informatie HSS-M

 

Stadionstoel HSS-M met een hoge enkelwandige rugleuning voor conventionele tribunes.
De stoel heeft een glanzend oppervlak en is gemakkelijk te reinigen. De stoel is rondom afgesloten ter voorkoming van vuil aan binnen-/onderzijde. De stoel wordt gemonteerd middels twee schroefgaten, deze zijn voorzien van afdekkappen. De stoel is voorzien van een centrale waterafvoer op het zitvlak waardoor het water naar de achterzijde van de stoel wordt afgevoerd.

 

Afmetingen HSS-E:

Hoogte rugleuning: 350 mm

Diepte zitting: 395 mm

Breedte: 440 mm

Tribunestoel HSS-E

Algemene informatie HSS-D

 

Stadionstoel HSS-E met een hoge dubbelwandige rugleuning voor conventionele tribunes.
De stoel heeft een glanzend oppervlak en is gemakkelijk te reinigen. De stoel is rondom afgesloten ter voorkoming van vuil aan binnen-/onderzijde. De stoel wordt gemonteerd middels twee schroefgaten, deze zijn voorzien van afdekkappen. De stoel is voorzien van een centrale waterafvoer. 

 

Afmetingen HSS-E:

Hoogte rugleuning: 326 mm

Diepte zitting: 434 mm

Breedte: 445 mmOpklapbare stadionstoelen

Spartacus stadionstoel

De Spartacus executive stoelen bieden comfort en klasse met de brede zitting, standaard zijn de stoelen voorzien van ''lederen'' zitting en armleuning.  Doordat de stoelen met de handgestikt worden krijgt deze een zeer goede uitstraling van een erg hoog niveau. Deze stadionstoelen worden voornamelijk geplaatst bij business lounges / skyboxes of andere VIP plekken in het stadion.

 


Voor meer vragen over de business stadionstoel ''Spartacus'' neem contact met ons op

PEL stadionstoel


Colosseum stadionstoel


Tribune-elementen


Ook de tribune elementen zijn er veel verschillende maten te verkrijgen. De elementen worden voornamelijk direct geplaatst op tribunes van beton. Veelal te vinden langs hockey- of tennisvelden. 

 


Klik hier voor meer projectfoto's van tribunestoelen en tribune elementen.